FOTO / Fetiţa lui Catrinel Menghia a împlinit un an. Ce mesaj emoţionant i-a transmis vedeta micuţei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fetiţa lui Catrinel Menghia a împlinit un an. Ce mesaj emoţionant i-a transmis vedeta micuţei © Captură Video Instagram

Sărbătoare mare în familia lui Catrinel Menghia! Fetiţa ei a împlinit un anişor. Acest eveniment important nu avea cum să treacă fără să fie celebrat, astfel că mama micuţei i-a pregătit o surpriză de proporţii. Iată ce mesaj i-a transmis vedeta Carolinei!

Catrinel Menghia radiază de fericire. De curând, fetiţa ei, Caroline Leon, a împlinit un anişor. Micuţa a fost sărbătorită aşa cum se cuvine, mama micuţei pregătindu-i o surpriză de zile mari.

Îmbrăcată asemeni unei prinţese, într-o rochiţă verde, micuţa Caroline a fost în centrul atenţiei la prima sa petrecere aniversare. Aceasta nu a fost una obişnuită, deoarece mama ei s-a ocupat de toate detaliile. Micuţa a avut un tort de senzaţie, desprins şi el parcă din poveşti, realizat în culori de roz şi albastru deschis.

Catrinel Menghia a ţinut să împărtăşească acest eveniment cu fanii săi de pe reţelele de socializare, drept pentru care a postat mai multe fotografii în care se înfăţişează cu un zâmbet până la urechi, alături de fiica şi partenerul său de viaţă, la petrecerea cu ştaif. De asemenea, vedeta şi-a emoţionat admiratorii printr-un mesaj impresionant adresat micuţei.

"Pe 25 februarie, acum un an, ai sosit. Nu voi uita niciodată dimineaţa aceea, la ora 5.49 dimineaţa. Fără teamă, fără anxietate. M-am grăbit să te ţin. Te-am auzit plângând şi apoi am plâns în momentul în care te-au pus în braţele mele. La mulţi ani micuţa mea", a scris Catrinel Menghia pe contul său de Instagram, în dreptul mai multor imagini cu ea şi familia ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro