FOTO / Fratele lui Radu Vâlcan face furori pe Internet. Adela Popescu, extrem de mândră de cumnatul său

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fratele lui Radu Vâlcan face furori pe Internet. Adela Popescu, extrem de mândră de cumnatul său © Instagram

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbizul authton. Puţini ştiu însă că actorul are un frate, la fel de chipeş. De curând, acesta a făcut senzaţie pe Internet, fiind lăudat chiar de cumnata sa, frumoasa Adela Popescu. 

Cristian, fratele lui Radu Vâlcan, intră în competiţie atunci când vine vorba despre frumuseţe. Tânărul are aproape 33 de ani şi se îngrijeşte foarte mult de aspectul său fizic. Dovada? Adela Popescu le-a împărtăşit fanilor săi de pe reţelele de socializare o imagine cu acesta, de când lucra de zor la sala de forţă.

"Cumnăţelul", a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram, în dreptul fotografiei cu fratele lui Radu Vâlcan.

Cu ce se ocupă Cristian Vâlcan

Deşi are un fizic de invidiat, cu care poate cuceri inima oricărei femei, fratele lui Radu Vâlcan preferă să se ţină departe de lumina reflectoarelor şi să activeze profesional din umbră. Cristian este de profesie editor de imagine în cadrul unei case de producție.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, despre certurile în cuplu

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din ţară. Cu toate astea, cei doi au recunoscut că între ei mai există şi mici neînţelegeri, însă unele inofensive.

„Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic. Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul”, a declarat Adela pentru revista VIVA!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro