FOTO / Gabriela Cristea are parte de un ajutor special în pandemia de coronavirus. „Suntem asigurați”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea are parte de un ajutor special în pandemia de coronavirus. „Suntem asigurați” © Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete din România, atât pentru frumusețea sa, cât și pentru charisma ce a consacrat-o. Vedeta, împreună cu întreaga familie, se află în izolare, iar de curând, aceasta le-a dezvăluit fanilor că se bucură de un „ajutor” special în plină pandemie de coronavirus.

Pandemia de COVID-19 a provocat panică în toată lumea. Vedetele de la noi și-au anunțat rând pe rând fanii că de teama răspândirii virusului ucigaș din China vor rămâne în case, în autoizolare. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat aceeași decizie, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru cea a fetițelor lor.

Deși ne aflăm într-o situația complicată, Gabriela Cristea și Tavi Clonda reușesc să vadă partea plină a paharului. Acum că stau mai mult timp acasă, se pot bucura pe deplin de clipele petrecute cu fiicele lor. Prezentatoarea de la Antena Stars nu uită nici de fanii ei, iar de curând le-a împărtășit o fotografie emoționantă, de familie.

În imagine, Tavi Clonda și fiicele lor de joacă de-a „doctorul”. Echipată corespunzător, cu instrumente de jucărie, fiica cea mare a artistului și a Gabrielei Cristea își „consultă” tatăl, cadru ce a stârnit imediat admirația și amuzamentul internauților.  

„Noi suntem asigurați, avem doctorița acasă 🩺💉”, a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei postată pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro