FOTO / Gabriela Cristea, gest de iubire pentru soţul şi copiii ei. Fapta ei a impresionat pe toată lumea

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea, gest de iubire pentru soţul şi copiii ei. Fapta ei a impresionat pe toată lumea © Instagram

Gabriela Cristea are tot ce şi-ar putea dori de la viaţă. Vedeta îşi iubeşte extrem de mult familia, drept pentru care, cu ocazia ultimei zile din anul care tocmai a trecut, celebra prezentatoare le-a făcut o surpriză emoţionantă celor mai dragi oameni sufletului ei.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din ziua în care s-au cunoscut. Cei doi au împreună două fetiţe superbe, pe Victoria şi Iris. Frumoasa prezentatoare stă la fel de bine şi pe plan profesional, având o carieră de succes în televiziune. Vedeta a reuşit să atragă simpatia oamenilor prin carisma sa, iar fanii sunt ţinuţi la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa.

Recent, mai exact pe data de 31 decembrie, Gabriela Cristea şi-a impresionat fanii cu o fotografie absolut emoţionantă. Vedeta le-a arătat admiratorilor ce poză are pe ecranul telefonului. Cum probabil vă aşteptaţi, persoanele din imagine sunt soţul ei şi cele două fiice. Cu prilejul acestei postări, prezentatoarea şi-a exprimat iubirea faţă de membrii familiei sale şi în acelaşi timp a mărturisit ce aşteptări are de la 2020.

"Aceasta este poza de pe telefonul meu. O port din 23 martie, atunci când a fost facută şi cred că defineşte cel mai bine cum a fost 2019 pentru mine. Primesc cu braţele deschise provocarea lui 2020 pentru că eu cred că o să fie un an fabulos pentru mine şi familia mea. Vă doresc tot binele din lume şi laaaa muuuulţi aaaani! 🎉🎸🤗👏😎👨‍👩‍👧‍👧", a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei, pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro