VIDEO & FOTO / Gabriela Cristea și-a liniștit fetița în direct: „Fără aplauze, că se sperie!”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și-a liniștit fetița în direct © captură video Antena Stars

Gabriela Cristea se implică în emisiunea „te iubesc de nu te vezi” din toate punctele de vedere. În ediția de astăzi, micuța Victoria a fost prezentă în culisele platoului și a fost tare neliniștită în lipsa mamei. 

Și, pentru că este extrem de grijulie și este o adevărată mamă devotată, Gabriela Cristea „și-a primit” fetița în platou, i-a cântat, i-a zâmbit, iar micuța s-a liniștit în brațele protectoare ale moderatoarei de televiziune.

Cei prezenți în public au foste extrem de emoționați de moment și au aplaudat, deși aplauzele au cam speriat-o puțin pe micuța bella Victoria Margot.

„Fără aplauze, vă rog...că se sperie” le-a zis Gabriela Cristea celor din platou, cu zâmbetul pe buze. Din fericire, micuța s-a liniștit și a zâmbit, iar emisiunea a mers mai departe. 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro