FOTO / Gabriela Cristea urmează să își sărbătorească fetița. Cum va decurge petrecerea aniversară a lui Iris, în plină pandemie de coronavirus

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea urmează să își sărbătorească fetița. Cum va decurge petrecerea aniversară a lui Iris, în plină pandemie de coronavirus © Instagram

Gabriela Cristea este cea mai fericită mămică de când în viața sa au apărut fiicele sale superbe. Curând, în familia frumoasei prezentatoare va avea loc un eveniment foarte important: micuța Iris împlinește un an. Iată cum îi va serba vedeta ziua de naștere, în plină pandemie de coronavirus.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii. Una dintre fetițele lor, Iris, împlinește un anișor. Cei doi ar face orice pentru fericirea copiilor lor, și mai ales pentru a-i ști în siguranță. De aceea, au decis împreună ca să rămână mai mult timp în casă, bucurându-se de clipele petrecute împreună.

Deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, Gabriela Cristea a anunțat că aniversarea fiicei ei nu putea să treacă fără să fie sărbătorită. Așadar, indiferent de pandemia de coronavirus, Iris va avea o zi de naștere așa cum se cuvine, cu tort și baloane.

Cu toate că a decis să o sărbătorească, petrecerea va fi una mult mai intimă decât de obicei, conformându-se condițiilor actuale.

„Minunea din bratele mele implineste maine un an de viata. Iris o sa aiba aniversarea ei frumoasa dar intima. Mami si-a suflecat manecile si indiferent de vremurile pe care le traim, maine ne imbracam frumos, mancam tort si o sa avem baloane”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Iris.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro