FOTO / Gestul făcut de Deea Maxer, la scurt timp după ce şi-a sfinţit noile verighete

+4 click pentru
galerie

Deea şi Dinu Maxer, la reînnoirea jurămintelor © Foto: Facebook

Deea şi Dinu Maxer şi-au reînnoit jurămintele în faţa Lui Dumnezeu, ieri, 9 octombrie, urmând ca astăzi să aibă loc şi petrecerea de nuntă. Deea şi Dinu Maxer au avut parte de o ceremonie emoţionantă, care le-a mers la suflet, mai ales că cei doi nu făcuseră cununia religioasă în biserică, ci pe plajă.

La scurt timp după slujbă, Deea Maxer a făcut un gest deosebit. Frumoasa brunetă şi-a schimbat fotografiile de profil şi de cover de pe Facebook cu unele noi, chiar din zua marelui eveniment.

CITEŞTE ŞI: Deea Maxer s-a dat singură de gol! L-a „terorizat” doi ani de zile pe pe Dinu Maxer: "Am renunţat la idee"

Deea Maxer a vrut ca prin acest gest să sublinieze şi mai bine bucuria pe care a simţit-o, dar să arate şi că îşi doreşte ca aceste fotografii să rămână postate pentru totdeauna, pentru ca în fiecare zi când le vede să-şi amintească cu drag de momentele superbe trăite alături de soţul său, Dinu Maxer.

"După 10 ani, cu emoții în suflet şi lacrimi în ochi... am pășit in Mănăstirea Comana, locul unde l-am botezat pe Andreas! Am sfințit verighetele și am avut parte de o slujbă emoționantă de mulțumire... Suntem recunoscători pentru ce avem, pentru că ne avem unii pe alții. E cel mai important lucru! Mâine petrecem... cu o "nuntă de 10"!", a scris Deea Maxer. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro