FOTO / Gimnasta Larisa Iordache, pe mâna medicilor din străinătate, după două intervenții nereușite în România

Larisa Iordache s-a operat © Facebook

Celebra gimnastă de 22 de ani, Larisa Iordache, a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Problemele de sănătate au fost tratate, de această dată, în străinătate. 

Larisa Iordache a ajuns din nou pe mâna medicilor. Celebra gimnastă s-a operat din nou, de această dată peste hotare. Imediat după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, federația Română de Gimnastică a postat câteva imagini pe pagina oficială de Facebook, alături de câteva detalii despre starea de sănătate a Larisei, dar și câteva încurajări. 

„A treia oară cu noroc! 🍀 După două intervenții chirurgicale nereușite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operație a tendonului ahilian, de această dată la Viena. Tare, Lari! Sănătate și recuperare rapidă! Alături de tine! 🤗❤️” a fost mesajul postat de Federația Română de Gimnastică. 

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro