FOTO / Giulia Anghelescu și-a pus silicoane! Cum s-a dat artista de gol

+5 click pentru
galerie

Giulia Anghelescu și-a pus silicoane! Cum s-a dat artista de gol © instagram

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai bune voci din țara noastră. Cu toate că nu mai este așa activă din punct de vedere profesional, fanii, dar și presa, nu au uitat de ea, mai ales acum, când a decis să-și pună silicoane! 

Giulia Anghelescu se află în cea mai bună perioadă a vieții ei. Deși a ales să se retragă pentru o perioadă de timp din lumina reflectoarelor, artista se axează mai mult pe viața personală. Are o relație de mai bine de 10 ani cu soțul ei, Vlad Huidu și se bucură de cei doi copii pe care îi au împreună. 

Blondina nu a ezitat niciodată subiectul operațiilor estetice, mai ales că a recurs de câteva ori la ele. A început cu rinoplastia, în urmă cu câțiva ani, însă este și adepta injecțiilor cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie, dar și pentru buze.

Și cum s-a lăsat de fiecare dată pe mâna medicilor esteticieni fără nicio teamă, Giulia a decis că este momentul pentru ceva ce-și dorea de mai mult timp. Artista și-a pus silicoane!

Giulia a dat vestea cea mare astăzi, în prima zi a lunii februarie, semn că a început acest an tare bine. A postat totul pe contul de Instagram, acolo unde a adăugat o fotografie cu medicul spitalului din București, locul unde vedeta a decis să-și mărească sânii. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor, dat fiind zâmbetul pănâ la urechi pe care blondina îl arată în toate pozele.

"Cel mai fericit pacient"

Și cum Giulia este o fire secretoasă, artista nu le-a dezvăluit fanilor operația pe care și-a făcut-o. În schimb, le-a promis că le va spune totul cât de curând.

 "Cel mai bun doctor și cel mai fericit pacient! Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am pățit ceva și de ce sunt în spital. Răspunsul îl veți afla luni noul meu vlog! Tot ce pot să spun este că sunt doarte fericită și extrem de recunoscătoare", a scris ea pe contul de Instagram.

Cu ce s-a dat de gol cântăreața

Cum ochiul nostru este unul fin, am observat imediat bustiera specifică implantului mamar pe care vedeta o poartă. În plus, în unul din filmulețele postate la InstaStory, artista are cămașa descheiată, lăsând la vedere pansamentul. Off, Giulia, Giulia, presa ți-a cam luat-o înainte!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro