FOTO / Îl recunoşti? Cum arăta Radu Vâlcan în copilărie. Fotografie de colecţie cu vedeta şi fratele său

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îl recunoşti? Cum arăta Radu Vâlcan în copilărie. Fotografie de colecţie cu vedeta şi fratele său © Instagram

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Chiar dacă l-aţi putut admira de multe ori prin intermediul apariţiilor sale televizate, puţini ştiu cum arăta vedeta în copilărie şi faptul că are un frate mai mic, extrem de chipeş.

Lui Radu Vâlcan îi merge bine atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. Vedeta are o carieră de succes, pe care mulţi bărbaţi de vârsta lor şi-ar dori-o şi o familie superbă, formată din frumoasa actriţă Adela Popescu şi Universul lor, băieţelul acestora pe nume Alexandru. Chiar dacă Radu este destul de activ pe reţelele de socializare, nu mulţi dintre admiratorii săi ştiu cum arăta în copilărie.

Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan

Se pare că frumuseţea este moştenită în familia Vâlcan. Radu are un frate mai puţin celebru, dar la fel de chipeş ca el. Acesta este mai mic cu zece ani decât prezentatorul tv. Deşi nu se afişează prea des împreună, cei doi sunt foarte apropiaţi şi menţin o legătură strânsă. 

La 32 de ani, Cristian are un fizic care cu siguranţă ar cuceri inimile a multor femei. Chiar dacă arată foarte bine, tânărul preferă să se ţină departe de lumina reflectoarelor. Fratele lui Radu Vâlcan este de profesie editor de imagine în cadrul unei case de producție.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, despre certurile în cuplu

Adela Popescu şi Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, fiind un exemplu pentru iubirea şi susţinerea pe care şi-o oferă necondiţionat unui ceiluilat. Cu toate astea, cele două vedete mai întâmpină şi mici certuri, din diverse motive.

„Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic. Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul”, a declarat Adela pentru revista VIVA!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro