FOTO / Ilie Năstase şi-a dat gata noua iubită! Orice femeie ar râvni la un asemenea cadou

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase, cadou superb pentru noua iubită © Facebook

Ilie Năstase rămâne acelaşi bărbat atent şi romantic în relaţiile pe care le are. După ce în ultimul timp lucrurile par să se fi liniştit între el şi Brigitte Năstase, chiar dacă aceasta a retras cererea de divorţ, fiecare îşi vede de viaţă în braţele noilor cuceriri.

Brigitte Năstase alături de Cornel, noul iubit, în timp ce Ilie Năstase o duce excelent alături de Ioana Simion. Lucrurile merg foarte bine între ei, iar cum zilele trecute frumoasa brunetă şi-a sărbătorit ziua de naştere, Ilie Năstase a ţinut să-i arate ce fel de bărbat are lângă ea.

CITEŞTE ŞI: Ilie Năstase își acoperă iubita cu cadouri, dar ea tot cu darurile lui Nick Rădoi umblă! Cei doi iubăreți s-au întors dintr-o vacanță de vis

Ioana Simion şi-a sărbătorit aniversarea, iar Ilie Năstase i-a făcut un cadou la care ar râvni orice femeie. Ioana Simion a primit un superb buchet de trandafiri. Nu mai puţin de 43 de fire de trandafiri a primit actuala iubită a lui Ilie Năstase din partea fostului tensimen. Ioana a ţinut să le arate şi prietenilor virtuali pe reţelele sociale ce cadou superb a primit din partea noului bărbat din viaţa sa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro