FOTO / Imagini de excepţie cu Vali Vijelie la Mănăstirea Ghighiu. Manelistul s-a rugat pentru fiica sa, care mâine începe BAC-ul

+7 click pentru
galerie

Vali Vijelie, la Mănăstirea Ghighiu © SpyNews

Vali Vijelie este un bărbat împlinit şi fericit. Are o soţie care îl iubeşte şi patru copii de care este tare mândru. Vali Vijelie îşi iubeşte toţi copiii şi este extrem de fericit alături de familia sa, însă trebuie să recunoaştem că lumina ochilor lui este fiica sa Caty.

Caty este singura fată din familie, astfel că este normal ca manelistul să fie mai protector cu ea.
Caty este o fată studioasă, care învaţă şi care vrea să-i facă mereu mândri şi fericiţi pe părinţii ei. Caty a terminat liceul în acest an, iar ca orice absolvent de clasa a XII-a mâine va da examenul de Bacalaureat.

Examenul maturităţii, aşa cum a fost numit BAC-ul începe mâine, iar Caty se va număra şi ea printre elevii care vor susţine probele. Mâine este prima zi de examen, în care absolvenţii claselor a XII-a vor da proba la Limba şi Literatura Română. Toţi părinţii au emoţii şi se roagă pentru copiii lor, iar Vali Vijelie nu a făcut excepţie. Vali Vijelie se dedică cu totul familiei sale, astfel că astăzi a decis să-i acorde un sprijin în plus fiicei sale.

Celebrul manelist a mers la mănăstire pentru a se ruga pentru fiica sa. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Vali Vijelie, duminică după-amiază, la Mănăstirea Ghighiu, din judeţul Prahova, acolo unde aştepta cuminte la rând să intre în biserica unde se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Ca orice creştin, Vali Vijelie a stat să-i vină rândul. După ce a intrat în biserică, artistul s-a închinat şi s-a rugat pentru ca fiicei sale să-i fie uşor la examenul de Bacalaureat. Mai multe imagini de excepţie cu Vali Vijelie vă invităm să urmăriţi în galeria foto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro