FOTO / Imagini fierbinţi cu Dani Oţil şi Loredana Groza. Atingeri interzise în direct la TV

+3 click pentru
galerie

Imagini fierbinţi cu Dani Oţil şi Loredana Groza © Captura video

Loredana Groza şochează cu fiecare apariţie publică pe care o are. Artista este de ceva vreme extrem de îndrăzneaţă, iar ţinutele sale au devenit unele foarte provocatoare. La cei 49 de ani pe care îi are, vedeta arată acum mai bine ca niciodată şi nu ratează nici o ocazie să facă furori pe internet sau pe scenă. Cei mai fericiţi de schimbarea Loredanei sunt cu siguranţă bărbaţii, cărora blonda le-a luat ochii cu uşurinţă.

De data aceasta, diva a făcut senzaţie direct din platoul emisiunii "Neatza cu Răvan şi Dani". Loredana Groza a stârnit din nou imaginaţia telespectatorilor. De data aceasta, diva a făcut furori cu bustul său extrem de generos pe care l-a scos la înaintare.

Diva a afişat un decolteu extrem de generos, iar cel care s-a bucurat cel mai mult de atuurile vedetei a fost chiar Dani Oţil.

Dacă vă întrebaţi de ce spunem acest lucru, ei bine, Dani şi Loredana au avut parte de câteva clipe mai... îndrăzneţe. Prezentatorul şi artista au avut de jucat o scenă de teatru, regizorul fiind chiar colegul de emisiune, Răzvan Simion.

În scena pe care cei doi au interpretat-o, Dani şi Lorenda au jucat cum nu se poate mai bine rolul de amanţi.

"Lasă-mă să te miros", a fost replica Loredanei Groza.

Nici Dani nu s-a lăsat mai prejos şi a continuat cum nu se poate mai bine.

"Şi câte nopţi şi zile am stat cu gândul doar la tine", a continuat prezentatorul.

Ei bine, dacă replicile sunt savuroase, cu siguranţă imaginile cu cei doi întrec orice imaginaţie.

Loredana Groza nu doar că a avut o apariţie de senzaţie, ci a arătat şi cât de fluxibilă este.

Scenele cu cei doi au făcut deliciul celor care i-au privit, dar nu ştim dacă au fost şi pe placul Gabrielei, logodnica lui Dani Oţil. Dacă tânăra logodnică va avea ceva de zis după scenele fierbinţi dintre Dani Oţil şi Lorenada Groza vom vedeam. Cert este că întregul moment a fost unul pe cinste. Ramona, Loredana, Dani şi Răzvan au făcut un show de zile mari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro