FOTO / Încă un pas important pentru Mirela de la "Insula Iubirii". Bruneta i-a cunoscut copiii viitorului soţ

+3 click pentru
galerie

Mirela Baniaş i-a cunoscut copiii viitorului soţ © Instagram

Mai frumos de atât de nu se poate! S-a mutat cu el, a mărturisit că se pregătesc de nuntă, iar astăzi, Mirela Baniaş, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" i-a cunoscut şi pe cei doi copii ai viitorului soţ.

Familia Tecar a primit-o pe Mirela Baniaş, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", cu braţele deschise şi au plecat împreună în vacanţă, la ski! În fotografia postată de Mirela Baniaş pe contul personal de Instagram, fosta concurentă apare la masă alături de Florin Tecar, viitorul soţ, dar şi de cei doi copii ai acestuia, Adina şi Darius. Cei patru au zâmbetul pe buze, semn că sunt încântaţi de această întâlnire. 

Pentru a se asigura că toată lumea înţelege ce se întâmplă de fapt în aceste zile în viaţa ei, Mirela Baniaş a adăugat frumoasei fotografii şi câteva cuvinte care nu lasă loc de interpretare. "#familygoals #my family #relaxtime #vacation #schi #bucovina #dinner #twochildren #newmember", a scris Mirela de la "Insula Iubirii". 

Mirela Baniaş şi Florin sunt împreună de trei luni, dar se gândesc la nuntă şi la întemeierea unei familii în anul 2019. Iubitul Mirelei, Florin, are 42 de ani şi este un bărbat potent din punct de vedere financiar, deţinând un resort. Bărbatul a fost căsătorit şi îi are pe cei doi copii, dar s-ar bucura enorm să devină din nou tată. Cât despre Mirela, frumoasa brunetă s-a arătat mereu încântată de ideea de a fi mamă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro