FOTO / Întâlnirea din aeroport i-a lăsat fără cuvinte pe toţi! Cum s-au îmbrăcat Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru plecarea în "Asia Express"

+3 click pentru
galerie

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu © Instagram

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor face din nou parte din echipa "Asia Express", însă de această dată în rol de co-prezentatori. Dacă sezonul trecut, cei doi au tras tare pentru a câştiga competiţia, de această dată, îi vor privi relaxaţi pe concurenţi. Cei doi au ajuns deja la destinaţie şi fără să-şi dea seama, în avion, au văzut că sunt îmbrăcaţi la fel.

Liviu Vârciu a postat astăzi pe contul său de Instagram, o poză alături de colegul lui de suflet, Andrei Ştefănescu. Cei doi s-au fotografiat îmbrăcaţi la fel, în bluze albe cu un mesaj negru în faţă.

Pozei i-a fost ataşată şi o descriere prin care cei doi îşi anunţă sosirea în mult aşteptata aventură "Asia Express".

"Am aterizat, gata!", a fost mesajul scris de Liviu Vârciu la poza din avion alături de colegul lui, Andrei Ştefănescu.

 Noul sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu şi mai multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori.

Cei trei vor străbate Sri Lanka şi India pentru a le povesti celor de acasă despre ineditul şi spectaculozitatea acestor locuri. De asemenea, ei sunt cei care vor explica ce presupun misiunile pe care concurenţii le au de îndeplinit şi ce au ele special.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro