FOTO / Ioana Ginghină, schimbare radicală. Actriţa s-a apucat serios de sport şi "rupe" sala în două

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ioana Ginghină, schimbare radicală. Actriţa s-a apucat serios de sport şi "rupe" sala în două © Instagram

Ioana Ginghină reuşeşte să îşi surprindă fanii cu fiecare nouă apariţie. Frumoasa actriţă a demonstrat că îi merge din ce în ce mai bine şi că este pusă pe fapte mari încă de la începutul anului. De curând, vedeta şi-a bucurat admiratorii cu un videoclip, transmiţându-le că s-a apucat serios de sală. 

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă destul de grea, atunci când în viaţa ei a existat un divorţ, Ioana Ginghină este acum din ce în ce mai fericită. Vedeta se bucură de clipele petrecute alături de fiica şi familiei ei şi de bucuriile care i le aduce cariera. La 42 de ani, frumoasa actriţă are un corp de invidiat. Pentru a se menţine, mai nou, artista s-a apucat serios de sport şi merge la sală.

Ioana Ginghină le-a povestit despre noua schimbare, în ceea ce priveşte sportul, postând un filmuleţ pe contul său de Instagram. Îmbrăcată în echipament corespunzător, actriţa este foarte sexy atunci când face exerciţii.

"Cine mai “rupe” sala în două după ce le-a văzut pe Shakira și JLo? 🤣🤣🤣🤣", a scris Ioana Ginghină pe reţeaua de socializare, în dreptul filmuleţului.

Admiratorii săi nu au pierdut vremea şi au felicitat-o imediat pe Ioana Ginghină pentru alegerea făcută, prin numeroase comentarii.

"Bravo, ţine-o tot aşa! / Foarte tare! Să ai spor!👏👏👏👏 / 👏Felicitări !!!👏 / Tu ești frumoasă oricum 🌷🥀🌷😘👍👍", sunt doar unele dintre comentariile internauţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro