FOTO / Irinel Columbeanu și iubita lui tinerică, asortați la un eveniment monden. Afaceristul o soarbe in priviri pe Oana

+4 click pentru
galerie

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru © Sorin Cioponea

Irinel Columbeanu are o relație asumată cu tânăra Oana Cojocaru și chiar dacă îi despart 21 de ani în privința vârstei, cei doi se iubesc extrem de mult.

Irinel Columbeanu a reușit prin experiența lui cu femeile să o facă să simtă fiorii dragostei adolescentinei pe Oana, dat fiind faptul că probabil ea nu a reușit acest lucru până acum, fiind mult prea tânără. 

Afaceristul și-a scos iubita la un eveniment monden, găzduit de Oana Zăvoranu, iar când cei doi și-au făcut apariția, toți și-au dat coate. Irinel Columbeanu a purtat un sacou roșu, dintr-un material lucios, dar nici Oana nu s-a lăsat mai prejos. Tânăra, model de meserie, a îmbrăcat o rochie sexy, scurtă și mulată, ce îi punea în evidență silueta. Atunci când nu se plimbau prin fața invitaților sau făceau poze, Irinel Columbeanu îi șoptea vorbe dulci iubitei, când stăteau așezați la masă.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au mutat recent împreună, în vila milionarului din Izvorani, după ce Irinel a obținut acordul părinților Oanei de a avea o relație cu fiica lor. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro