FOTO / Ispita Bianca de la "Insula iubirii" a exagerat cu operaţiile estetice, dar să o vezi pe mama ei. Uimitor cum arată!

+3 click pentru
galerie

Bianca Pop, fiica unei femei cu apariţii şoc © Instagram

Frumoasa ispită de la "Insula Iubirii", Bianca Pop, şi-a uimit admiratorii nu cu poze incendiare cu ea, ci cu două fotografii cu femeia care i-a dat viaţă! Mama Biancăi Pop îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, iar vedeta a ţinut să le arate tuturor cum arată femeia de la care a învăţat ce înseamnă eleganţa şi senzualitatea. 

Mama ei, Geta, e foarte cochetă, pare că ascunde un spirit tânăr şi e clar că nu-şi arată vârsta! Ba mai mult, ea şi fiica ei, Bianca, au haine la fel. Ai zice că cele două sunt surori, nu mamă şi fiică. Bianca este recunoscătoare mamei sale şi pe lângă fotografiile uimitoare, a scris un mesaj de-a dreptul emoţionant

"Pe 9 noiembrie s-a născut cea mai frumoasă fiinţă pe care am cunoscut-o până acum şi pe care o voi cunoaşte vreodată.❤️ Azi este ziua ta şi îţi doresc din tot sufletul multă sănătate şi să te ţină Dumnezeu 🙏🏻cât mai mult aproape de noi. Pentru mine eşti îngerul pazitor care continuă să mă sfătuiască tot timpul, esti cea care îmi pune la dispozitie un umar pe care să plang ori de cate ori mi-e sufletul greu. Pot spune că sunt o norocoasă că eşti mama mea.❤️Mulţumesc frumos pentru toate sacrificiile făcute, pentru cuvintele frumoase şi pline de înţelepciune. pe care le-am primit de fiecare dată când am avut nevoie.

Multumesc mamă pentru zâmbetul frumos şi cald. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că te-a ales pe tine să fii mama mea. 🙏🏻De când m-am născut am ştiut că cineva acolo sus mă iubeşte, pentru că mi te-a dăruit pe tine. Datorită ţie am fost un copil fericit!❤️ Îţi mulţumesc că mi-ai insuflat principii şi valori de care sunt mândră, astfel că datorită ţie sunt omul de astăzi. Tu m-ai învăţat să fiu femeie, să mă îngrijesc şi să mă respect. Vreau să ştii că te apreciez şi te respect ca mamă, ❤️ca femeie şi ca om. Şi mă rog ca, atunci cand voi fi mama să fiu ca tine. Pentru că, prin puterea exemplului personal eşti un model pentru mine. Eşti îngerul meu de pe Pamant, eşti ceea ce nu toată lumea are.😓❤️Eşti mama mea perfecta!❤️

Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru toate sacrificiile pe care le-ai făcut, pentru tot ce mi-ai oferit, pentru imensa ta răbdare pe care ai avut-o atunci când eu mi-am rătăcit strada. Îţi mulţumesc pentru că m-ai iubit atunci când nu meritam. Îţi mulţumesc pentru toate cuvintele de încurajare, însa şi mai mult. îţi mulţumesc pentru cele de mustrare. Nimeni nu m-ar fi putut iubi, educa şi creste mai bine şi mai frumos decât ai făcut-o tu! De asta poţi fi convinsă! Ştii bine că în ochii mei eşti perfectă. Ţi-am repetat şi îţi voi repeta mereu! ❤️ La mulți ani. viața mea! ❤️", este mesajul transmis de Bianca Pop pe contul personal de Instagram. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro