FOTO / Ispită de la "Insula Iubirii", însărcinată pentru prima dată! A dat vestea în cel mai emoționant mod 

+4 click pentru
galerie

FOTO / Ispită de la "Insula Iubirii", însărcinată pentru prima dată! A dat vestea în cel mai emoționant mod © Instagram.com

Veste mare pentru toți fanii "Insula Iubirii"! O fostă concurentă, care a îndeplinit și rolul de ispită este însărcinată pentru prima dată și așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume  primul său copil.

Ei, dar gata cu curiozitatea, căci va spunem noi despre cine este vorba. Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, care a fost și ispită în sezonul 5 al celui mai tare reality show a dat o veste de zile mari, pe contul ei de Instagram.

Dar nu a făcut acest lucru într-un fel banal, ci în cel mai emoționant mod cu putință. 

Dacă tot se apropie Sărbătorile de Iarnă, Alexandra s-a pregătit foarte bine pentru marele moment, așa că, pe contul ei de Instagram a postat mai multe clipuri video din care fanii au înțeles imediat faptul că această urmează să aducă pe lume primul său copil.

Mai exact, Alexandra, fosta iubită a lui Aurel a arătat, în clipurile video de pe rețeaua de socializare, un costumaș de copil de Moș Crăciun, dar și o pereche de încălțări micuțe, de bebeluș. Toate acestea, în timp ce pe fundal se auzea o melodie de Crăciun. 

Chiar daca nu a mai postat nimic în acest sens, fanii și-au dat seama că este vorba de cel mai frumos lucru din viața ei: faptul că urmează să devină mămică pentru prima dată! 

Alexandra, trecut controversat alături de Aurel

Alexandra a venit în Thailanda alături de Aurel, în sezonul 3 al "Insulei Iubirii". După mai multe escapade ale bărbatului, cei doi s-au despărțit, dar la scurt timp s-au împăcat. Cum știm cu toții că ciorba reîncălzită nu are același gust, Alexandra și Aurel s-au despărțit ulterior.
În sezonul 5 al emisiunii "Insula Iubirii", Alexandra a venit în Thailanda ca ispită și a ajutat la demascarea lui Aurel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro