FOTO / Îți mai amintești de Carina din ”Îngerașii”? Jennifer Dumitrașcu a devenit o adevărată bombă sexy, iar bărbații nu-și pot lua privirile de la ea

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îți mai amintești de Carina din ”Îngerașii”? Jennifer Dumitrașcu a devenit o adevărată bombă sexy, iar bărbații nu-și pot lua privirile de la ea © instagram

Au trecut mai bine de 10 ani de la debutul serialul ”Îngerașii”, atunci când Jennifer Dumitrașcu i-a dat viață personajului Carina, o fetiță de 5 ani. În tot acest timp, micuța blondă a crescut și a devenit o adevărată femeie ce face acum senzație în mediul online. 

Jennifer Dumitrașcu, fetița zglobie ce a intrepretat personajul Carina în serialul ”Îngerașii” a devenit o adevărată femeie. La aproape 18 ani, tânăra face senzație în mediul online, dar nu și-a pierdut deloc trăsăturile cu care s-a făcut cunoscută în serialul urmărit de zeci de români. 

În ipostaze care mai de care mai sexy, blondina bagă bărbații în boală, iar asta nu o spunem doar noi, ci și comentariile primite la fotografiile pe care le postează pe pagina sa de socializare. S-a schimbat destul de mult, însă are parte în continuare de admirație, de data aceasta masculii fiind cei care îi dau roate mai mult decât oricine altcineva. 

Tânăra este destul de activă în mediul online și își ține la curent prietenii cu cele mai frumoase noutăți din viața ei. Aceasta postează fotografii senzuale, dar și imagini alături de prietenii săi din cele mai interesante locuri. Tânăra este urmărită foarte mult pe contul său de Instagram, iar fiecare fotografie publicată strânge în scurt timp sute de comentarii, dar și foarte multe comentarii în care este apreciată pentru felul în care a ajuns și cât de sexy este. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro