FOTO / Îți mai amintești de Florin de la MPFM? Ce mai face fostul concurent după terminarea competiției

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îți mai amintești de Florin de la MPFM? Ce mai face fostul concurent după terminarea competiției © facebook

A trecut mai bine de 5 ani de la terminarea sezonului 5 de la Mireasă pentru Fiul Meu. Florin Boncota a fost unul dintre cei mai controversați, dar și unul dintre cei mai apreciați concurenți ai acestui sezon, dar oare ce mai face concurentul acum și cum își trăiește viața. 

Florin Boncota este unul dintre foștii concurenți ai sezonului 5 de la Mireasă pentru Fiul meu. La mai bine de 5 ani de la terminarea competiției, timp în care a fost cu Alexandra atât în emisiune, cât și în afară, iată că acum tânărul este din nou singur sau cel puțin asta vrea să arate pe contul său de socializare acolo unde este foarte activ. 

Florin nu se afișează cu nicio domnișoară, însă se bucură foarte mult de viață și vizitează locuri care mai de care mai frumoase. În continuare, Florin a rămas un bărbat atrăgător, iar complimentele sunt nelipsite din partea sexului frumos. 

În cadrul show-ului Mireasă pentru fiul meu, difuzat la Antena 1, Florin a recunoscut că a făcut videochat, iar pentru acest lucru a fost aspru criticat de către cei de acasă, însă au fost și multe persoane care au înteles situația acestuia.

"Eu am multe în trecut. Da, este adevărat. A fost o perioadă în care am ţinut legătura cu femei din mai multe ţări, care mi-au spus că am putea să ţinem aşa legătura. Este un site destinat atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Filmuleţele cu mine erau destinate femeilor. Nu se pune problema ca eu să am vreun contact sexual cu bărbaţi. Mie-mi plac femeile frumoase. Eu îmi fac descrierea în funcţie de cum îmi merge mie bine. Filmele erau pentru femei din America şi Egipt. Nu am interacţionat cu bărbaţi. Nu suport un bărbat dezbrăcat lângă mine", povestea Florin la MPFM. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro