FOTO / Îți mai amintești de Ovidiu Cuncea? Cum arată acum actorul și ce a ajuns să facă! Nu te-ai fi așteptat la asta

+2 click pentru
galerie

FOTO / Îți mai amintești de Ovidiu Cuncea? Cum arată acum actorul și ce a ajuns să facă! Nu te-ai fi așteptat la asta © arhivă

N-ai cum să nu-ți mai amintești de Ovidiu Cuncea! De când a renunțat la televiziune, cunoscutul actor s-a schimbat radical și a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum și ce a ajuns să facă? Cu siguranță nu te-ai fi așteptat la asta!

A divorțat după 21 de ani de mariaj

Ovidiu Cuncea rămâne unul dintre numele cunoscute ale lumii artistice. Deși a renunțat la cariera care l-a consacrat, actorul este îndrăgit în continuare de toată lumea. Ei bine, anii au trecut și o dată cu ei, Ovidiu s-a transformat și s-a schimbat radical. Unde mai puneți că a divorțat după 21 de ani de mariaj și a ales calea preoției? 

Are doi copii cu fosta soție, care au fost mereu lângă el și l-au sprijinit, indiferent de alegerile pe care le-a făcut. În plus, artistul a reușit să treacă peste perioada divorțului cu ajutorul credinței și al lui Dumnezeu. 

A urmat dorința tatălui

Cât despre partea spirituală, Ovidiu Cuncea a povestit în urmă cu ceva timp faptul că tatăl său și-a dorit dintotdeauna să-l vadă preot, iar asta i-a intensificat și mai mult dorința de a îmbrăca straiele sfinte. 

„Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja.

Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul”, povestea el, în urmă cu ceva vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro