FOTO / Răsfăț la nivel înalt! Prin ce locații de lux se plimbă proaspătul amorez al lui Carmen de la Sălciua

+4 click pentru
galerie

FOTO / Răsfăț la nivel înalt! Prin ce locații de lux se plimbă proaspătul amorez al lui Carmen de la Sălciua © Instagram

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, Cosmin Isăilă, se plimbă pe oriunde vrea, căci îl cam ține portofelul! Ultimele postări pe care acesta le are pe Instagram le arată tuturor că atunci când vrea, pleacă în orice colț al lumii!

Proaspătul amorez al lui Carmen de la Sălciua se răsfață în mare lux și călătorește foarte mult, după cum o spun și postările pe care acesta le are, pe Instagram. Recent, Cosmin Isăilă a postat pe contul lui de pe rețeaua de socializare o fotografie dintr-un cazino din Madrid, iar internauții au înroșit butonul de like, mai ales că iubitul lui Carmen de la Sălciua le-a intrat „pe sub piele” oamenilor, atunci când vedeta a povestit totul despre relația lor și a făcut acest lucru public. 

După ce Culiță Sterp a acuzat-o de infidelitate, Carmen de la Sălciua a recunoscut public că acum trăiește o poveste de iubire cu Cosmin Isăilă, cel care i-a fost un bun prieten lui Culiță Sterp. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro