FOTO / JO, cu sânii la vedere pe Instagram! Artista nu a fost atentă la sacou

+4 click pentru
galerie

FOTO / JO, cu sânii la vedere pe Instagram! Artista nu a fost atentă la sacou © Instagram

JO este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Recent, blondina a postat un filmuleţ pe contul de Instagram, însă nu prea a fost atentă la sacou, lăsându-şi la vedere sânii!

JO se numără printre cele mai reprezentative voci din România. Artista duce o viaţă ca-n poveşti şi se bucură de un succes colosal, având concerte în toate zonele ţării. Îmbină perfect planul profesional cu cel personal, având o relaţie de 2 ani cu un cunoscut rapper, Juno. Puţini sunt cei care ştiu că cei doi au şi o piesă împreună, demonstrând încă o dată iubirea care îi leagă.

Blondina este activă pe contul de Instagram, acolo unde îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, a scos o melodie nouă, care se bucură un succes inedit şi a ales să o prezinte în cadrul tuturor televiziunilor. 

Înainte de a intra în platoul televiziunii la care era invitată să cânte, frumoasa JO a postat un filmuleţ pe InstaStory, însă nu a fost prea atentă la sacou, care i-a jucat feste de această dată, lăsându-i la vedere o parte din sâni. În orice caz, blondina nu are de ce să se ruşineze cu acest aspect, având o siluetă de invidiat şi formele bine conturate. 

Ce mesaj i-a transmis iubitului ei

JO şi Juno au împlinit de curând 2 ani de relaţie. Deşi au avut perioade când au stat separaţi, ba din cauza certurilor, ba din cauza gurilor rele sau zvonurilor, dragostea dintre cei doi a triumfat în faţa tuturor problemelor. Şi cum artista este o romantică incurabilă, a postat pe reţelele de socializare cel mai frumos mesaj, pentru iubitul ei. 

"2 ani de dragoste. 2 ani de fericire. 2 ani de lupte. 2 ani de învățat. 2 ani de încredere. 2 ani de lacrimi. 2 ani de bucurie. 2 ani de lacrimi de bucurie. 2 ani de credință. 2 ani de putere. 2 ani de compromisuri. 2 ani de sacrificii. 2 ani de lipsă. 2 ani de acasă, scenă, momente. 2 ani de lene. 2 ani de muncă asiduă. 2 ani de tine. Orice s-ar întâmpla..să nu-mi dai drumul la mână! La mulți ani nouă, tati!🌞", a scris vedeta în dreptul pozei cu ea şi Juno. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro