FOTO / La 3 ani, muză pentru creatorii de modă! Fiica lui Jojo, direct pe catwalk

+5 click pentru
galerie

FOTO / La 3 ani, muză pentru creatorii de modă! Fiica lui Jojo, direct pe catwalk © Instagram


Jojo are cu ce se mândri, după ce ieri, în cadrul unui eveniment, fetiţa ei, Zora, în vârstă de 3 ani, a fost muza unei creatoare de modă, defilând într-o superbă rochiţă.
 
Cătălina Alexandra Grama, pe numele real, se poate considera o femeie împlinită. Totul îi merge perfect, ducând o viaţă de vis alături de soţul ei, Paul Ipate şi de cei doi copii. Nici viaţa profesională nu a lăsat-o deoparte, vedeta fiind prezentă în cadrul mai multor piese de teatru, unde are rol principal, mergând cu echipa în diferite zone ale ţării, uneori având piese chiar şi în afară. 

Recent, Jojo a postat pe contul de Instagram o serie de poze cu în care se mândreşte cu fetiţa ei. Zora Maria, în vârstă de 3 ani şi-a început cariera de "model", după ce ieri, în cadrul unui eveniment, micuţa a fost muza unei creatoare de modă şi a defilat într-o superbă rochiţă roşie. Artista nu s-a putut abţine şi pe lângă pozele postate, a făcut un mesaj prin care arată cât de mândră este de fiica ei. "Zora a fost pentru prima oară muză pentru un creator. A defilat în seara asta pentru prietena mea şi a fost cel mai mic model din prezentare. Dacă am avut emoţii?! Tone!! Nu îmi imaginam că prinţesa mea e atât de încantătoare în postura de model. Imaginea ei în rochie m-a frapat şi pe mine! Eram atât de mândră că e fetiţa mea încât simţeam că o să leşin de fericire. Zora a înţeles că trebuie să prezinte alături de celelalte modele şi fetiţe model, însă când a fost vorba să iasă nu a vrut fără mami.🙈Aşa că mami s-a trezit in 4 minute într-o rochie lungă, paietată, înfăşurată într-o curea. Nu aveam nici faţa, nici coafura, nici măcar pregătirea sufletească necesară pentru a face asta, însă nu am putut să o refuz pe fetiţa mea. Evident că atunci când am ajuns în faţa oamenilor a vrut în braţe!😀Oricum, momentele cele mai frumoase în viaţă sunt cele spontane, neregizate. Cea mai frumoasă parte a fost că invitaţilor le-a plăcut foarte tare momentul! Aşa că... little miss Ipate, ca o Kate Moss în miniatură a furat inimile celor prezenţi şi m-a făcut să mă simt incredibil!", a scris Jojo la descrierea pozelor. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro