FOTO / L-a dat uitării complet de Bogdan Daragiu? Carmen Minune, noapte romantică în doi

+4 click pentru
galerie

Carmen Minune © Instagram

La nici două luni de la despărţirea de Bogdan Daragiu, Carmen Simionescu se pare că l-a uitat complet. Cel puţin asta dovedeşte cu fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. 

Cea mai recentă postare a lui Carmen Simionescu prezintă un tablou romantic. Picioarele ei, cu pantofi scumpi, o masă de sticlă, o sticlă de băutură fină şi, ceea ce atrage atenţia tuturor, două pahare. 

"Duminică noapte", a scris Carmen Simionescu în dreptul imaginii. 

Şi-a găsit oare Carmen Simionescu pe altcineva? Cunoscuta cântăreaţă nu a dezvăluit mai mult de atât, motiv pentru care toţi admiratorii ei se întreabă acest lucru. 

Carmen şi Bogdan Daragiu au anunţat despărţirea pe 29 august

"Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol", a scris Carmen Simionescu.

Ulterior a apărut şi mesajul lui Bogdan Daragiu 

"Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!", a scris Bogdan Daragiu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro