FOTO / Laura Cosoi a născut! Ce nume frumos a ales pentru fetița ei

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi a născut © Instagram

Laura Cosoi a adus pe lume o fetiță superbă și sănătoasă. După o sarcină în care a avut cea mai mare grijă de copilul ei, fie prin regimul alimentar, fie prin stilul de viață, iată că îngerașul ei a venit, într-un final!

Pentru fetița ei, Laura Cosoi a ales un nume foarte frumos: Rita!

Numele de fetiță Rita este de origine spaniolă și este forma scurtă a numelui Margarita. Înseamnă cinste, onestitate și curaj! În onomastica română, însă, mulți folosesc numele Rita drept alint pentru numele Margareta, corespondentul latinescului „margarita”, care înseamnă „perlă”. În istoria României, numele a fost purtat de mama domnitorului Petru I.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru prima oară. Pe ultima sută de metri a sarcinii, blondina i-a mulțumit acestuia pentru grija pe care i-a purtat-o, de-a lungul celor nouă luni.

„Mă bucur că în tot acest timp l-am avut alături pe Cosmin. Cu siguranţă că, dacă nu ar fi fost atât de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este să ai alături un om pe care să te poţi baza. Cred că orice femeie simte nevoia de sprijin în această perioadă, iar dacă susţinerea îi vine de la soţ totul e perfect”, a scris Laura Cosoi, în urmă cu câteva zile.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro