FOTO / Laura Cosoi, luată la rost de fani după ce a pozat goală ca să-și promoveze cartea de bucate! ”Ciudată formă de a atrage atenția”

+4 click pentru
galerie

FOTO / Laura Cosoi, luată la rost de fani după ce a pozat goală ca să-și promoveze cartea de bucate! ”Ciudată formă de a atrage atenția” © Instagram

Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au luat-o imediat la rost pe Laura Cosoi, care a pozat goală pe coperta cărții de bucate. Ce au zis internauții? 

Laura Cosoi este fără îndoială una dintre cele mai inedite apariții din lumea mondenă. Frumoasa actriță are o mulțime de fani, devenind consacrată după ce a dat viață mai multor personaje în serialele românești. 

“Forma Gustului, iar tu ești dezbracată..”

Ei bine, de această dată a reușit să umple paharul de-a binelea, iar fanii au izbucnit, însă deloc în bine. De curând, vedeta a scos o nouă carte de bucate, coperta fiind una de senzație. Blondina apare goală, acoperindu-și sânii cu mâinile. Internauții nu s-au putut abține și au sărit imediat pe actriță, criticând-o dur pentru felul în care a pozat. 

“Pe bune? Asta e copertă potrivită pentru o carte de bucate??? Ciudată formă de a atrage atenția”, a fost reacția unui internaut. Laura nu a lăsat garda jos și i-a răspuns imediat: ”Este iluzie optică”.

“Forma Gustului, iar tu ești dezbracată… nu se potrivește deloc cu coperta”, i-a scris alt internaut. Blondina nu s-a lăsat cu una cu două și a cotinuat să le răspundă celor care au avut reacții acide la adresa ei: ”Tu și citești ceva sau doar te uiți la poze?”, a scris actrița.

Cu toate că poza de pe copertă ne duce cu gândul la altceva, frumoasa blondină a scris în descriere un mesaj despre viața cotidiană, dar și despre alimentația sănătoasă pe care trebuie să o avem zi de zi.

“Să transformăm cele mai mici gesturi cotidiene ale noastre într-o meditație ce deschide calea către uimitoarea bogăție a vieții. Include și alimentația printre acestea, pentru că, din cele mai vechi timpuri și până astăzi – când redescoperim cu uimire ce se știa deja în urmă cu mii de ani – ce avem în farfurie poate face diferența între sănătate și boală, echilibru sufletesc sau tulburare”, afirmă Laura Cosoi pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro