FOTO / Laura Cosoi nu cheltuie prea mult pe hainele Ritei: „Mi se pare o risipă fără rost!

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi și fiica ei, Rita © instagram

Mai este puțin, iar iarna își va face apariția, astfel că vedetele noastre s-au înarmat, deja, cu foarte multă răbdare și au plecat în goana după cumpărături, pentru a-și reînnoi garderoba. Printre acestea se numără și Laura Cosoi!

Laura Cosoi s-a pregătit de iarnp cum a putut mai bine. Vedeta a mers la cumpărături de haine atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, Rita. Cu toate acestea, blondina a povestit, pe blogul său, că nu cheltuie foarte mulți bani pe hainele copilului, căci i se pare un lucru inutil.

„De curând am fost la cumpărături pentru mine și Rita!  A trebuit să ne reînnoim garderoba – eu să-mi iau câteva lucruri de iarnă, iar Ritei să-i cumpăr hăinuțe noi, de sezon, pentru că în cazul bebelușilor asta este o situație cu care te întâlnești frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici!

Din cauza asta, cum spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adepta unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croială și combinațiile de culori. 
Îmi venea să și zâmbesc în magazin, când mă gândeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsă însă că gustul pentru frumos se educă din copilărie, așa că nu am de ce să-mi fac probleme”
a scris Laura Cosoi, pe blogul său. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro