FOTO / Lenjeria intimă nu a fost de ajuns! Diana Munteanu, cu sfârcurile la vedere pe internet

+4 click pentru
galerie

FOTO / Lenjeria intimă nu a fost de ajuns! Diana Munteanu, cu sfârcurile la vedere pe internet © Instagram

Diana Munteanu se numără printre cele mai frumoase şi sexy prezentatoare tv. Cu toate că are 41 de ani, blondina se bucură de o siluetă perfectă. Recent, a postat o fotografie pe reţelele de socializare şi, chiar dacă avea sutien, sfârcurile năstrusnice ale vedetei au ieşit la iveală şi au fost deliciul tuturor bărbaţilor! 

Diana Munteanu nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz-ul românesc.

Cu un sex-appeal aparte, blondina face furori la 41 de ani, dând clasă multor nume din industrie. Vârsta este doar o cifră pentru Diana, care se simte într-o formă de zile mari.

Anii au fost blânzi cu chipul şi înfăţişarea vedetei, având un trup ca tras prin inel. Este conştientă de formele ei şi de felul în care arată, aşa că, nu ezită să mai renunţe la haine din când în când.

Aşa a făcut şi acum, când, a postat pe contul de Instagram o fotografie prin care a reuşit să-i lase pe toţi bărbaţii cu gura căscată.

Deşi are lenjerie intimă pe ea, blondina a omis că este mai mult decât transparentă. Drept urmare, sfârcurile i-au ieşit în evidenţă, iar toată atenţia a fost fără îndoială asupra lor. Comentariile au curs în lanţ, sexul masculin înfierbântându-se la poza prezentatoarei tv. 

"Parcă-mi lipsea o poză cu tine dezbracată!!! 😜 / Eşti 🔥😍 / Mulţumesc pentru acest cadou superb de ziua îndrăgostiţilor 😉😉❤️", sunt doar o parte din sutele de reacţii pe care vedeta le-a primit. De asemenea, în câteva ore, frumoasa Diana a strâns aproape 10.000 de aprecieri. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro