FOTO / „Libelula” lui Speak, transformare de imagine: „Tu nu ai nevoie de nicio schimbare”

+4 click pentru
galerie

Libelula lui Speak © Instagram

„Libelula” lui Speak este o bombă sexy pe care foarte mulți bărbați și-o doresc. Din nefericire pentru aceștia, Cristina Ștefania are ochi numai pentru iubitul său, iar relația lor este cum nu se poate mai frumoasă și mai sudată. 

Cristina Ștefania are o mulțime de fani și datorită faptului că este iubita lui Speak, dar și datorită canalului său de pe Youtube, acolo unde postează deseori vloguri. Și, pentru ca fanii ei să nu se plictisească, „libelula” lui Speak îi uimește mai mereu cu diverse schimbări de imagine. 

După ce și-a pus extensii, pentru a avea părul mai lung, acum, Ștefania și-a făcut o nouă schimbare de imagine. Mai exact, iubita lui Speak și-a mai aplicat câteva extensii, de data aceasta blonde, pentru a crea efectul de șuvițe. Focoasa șatenă a postat pe Instagram, o fotografie cu noua schimbare și nu mică i-a fost mirarea, atunci când a văzut că fanii ei au fost foarte încântați de ceea ce au văzut. 

„Superrrrbăăăă😍😍😍🔥 / 😍😍😍😍😍 Tu nu ai nevoie de nici o schimbare ești frumoasă oricum😍😍😍😍😍 / Ești perfectă 😍 / Cea mai frumoasă 😱😍 / Cea mai frumoasă! 😍😘” i-au scris fanii, în comentarii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro