FOTO / Lili Sandu, amintire emoţionantă de când a aflat că este însărcinată. Cât de mare a crescut burtica actriţei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lili Sandu, amintire emoţionantă de când a aflat că este însărcinată. Cât de mare a crescut burtica actriţei © Instagram

Lili Sandu radiază de fericire! Nu de mult, frumoasa actriţă le-a dat fanilor o veste mare: urmează să devină mamă. Artista arde de nerăbdare ca bebeluşul să vină pe lume, iar burtica sa începe să se mărească pe zi ce trece.

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt în culmea fericirii! Cele două vedete îşi vor vedea în curând visul împlinit, acela de a devenit părinţi. Mândră de burtica sa, actriţa le-a împărtăşit deja primele imagini cu aceasta, în prima şedinţă foto de când este însărcinată.

În timpul şedinţei foto, Lili Sandu şi-a emoţionat fanii prin gesturile sale pline de candoare prin care îşi mângâie burtica. Extrem de emoţionat, viitorul tătic, a fost foarte încântat la vederea imaginilor, dovadă fiind mesajul transmis vedetei pe Instagram.

"Copilaşii mei❤️", este comentariul lui Silviu Ţolu.

Vedeta se simte foarte bine în această ipostază şi îşi aminteşte şi acum cu emoţie de ziua în care a aflat că este însărcinată. De curând, artista le-a arătat internauţilor evoluţia sa, iar admiratorii au fost surprinşi de schimbările prin care a trecut, în ceea ce priveşte aspectul fizic. 

Pe lângă burtică, lui Lili Sandu i s-au mărit şi formele, lucru notat chiar de vedetă.

"Îmi amintesc de ziua în care am aflat că o să fiu mamă versus îmi place posteriorul meu, este mai mare", a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor în care se poate observa cum burtica ei a crescut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro