FOTO / Lino Golden, tu ești? Cum arăta cântărețul pe vremea în care cântărea 100 de kilograme. „Asta înseamnă să ai ambiție”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lino Golden, tu ești? Cum arăta cântărețul pe vremea în care cântărea 100 de kilograme. „Asta înseamnă să ai ambiție” © Instagram

Lino Golden este cunoscut de o țară întreagă. Cu toate astea, nu mulți sunt cei care știu faptul că artistul era mai dolofan în urmă cu ceva vreme. Iată cum arată artistul atunci când cântărea 100 de kilograme!

La o vârstă destul de fragedă, Lino Golden face senzație oriunde își face apariția. Artistul este apreciat pentru vocea lui inconfundabilă, dar și pentru stilul original ce îl caracterizează în fiecare situație.

Deși are fani atât în România, cât și în străinătate, puțini știu cum arăta cântărețul acum ceva vreme. Ei bine, artistul nu are acest aspect dintotdeauna. Fără nicio reținere, Lino Golden le-a dezvăluit internauților faptul că la un moment dat ajunsese să cântărească 100 de kilograme.

Artistul a postat o imagine pe contul său de Instagram prin care fanii au putut observa diferența, după ce artistul a slăbit. Acum, potrivit spuselor sale, Lino Golden cântărește 70 de kilograme.

„100 kg versus 70 😷”, a scris Lino Golden pe rețeaua de socializare.

Fanii au reacționat imediat prin sute de comentarii apreciative, admirându-l pentru ambiția de care a dat dovadă.

„Asta inseamnă să ai ambiție! Aviz invidioșilor care nu faceți nici jumătate din ce face el la vârsta lui și voi îl criticați, respect Lino, Golden Boy👑🔥😘 / Bravo, ai avut multă ambiție 🔥/ Respect 🔥🔥”, sunt unele dintre comentariile fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro