FOTO / Livia Bordea, la braţul altui bărbat. Fanii au reacţionat: "Ăla nu e Cătălin"

+3 click pentru
galerie

Livia Bordea şi Alex Mladin © instagram

Livia Bordea s-a pozat ţinându-se de mână cu alt bărbat decât soţul ei, Cătălin Bordea şi mai apoi chiar ea a făcut publice fotografiile. Dacă vă gândeaţi că frumoasa soţie a comediantului a călcat strâmb, vă înşelaţi. 

Imginile postate de Livia Bordea sunt doar câteva cadre dintr-un videoclip muzical al artistului Alex Mladin. Cel mai probabil, ea a a acceptat provocarea de a juca rolul de iubită în videoclipul cu pricina. Bruneta purta o rochie albă vaporoasă şi o pereche de bocanci negri. Soţia lui Cătălin Bordea a apărut fără pic de machiaj pe faţă, demonstrându-le cu această ocazie curioşior, că este deţinătoarea unei frumuseţi naturale.

Fanii s-au alarmat şi au reacţionat imediat la vederea pozelor. "Unde-i Bordea?", "Ăla nu e Cătălin", au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Cătălin Bordea e un actor şi unul dintre membrii echipei emisiunii XNS, alături de Dan Capatos, Anisia Gafton şi Silviu Andrei. Cătălin Bordea s-a căsătorit cu Livia pe 22 mai 2014 şi împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro