FOTO / Lora, declarație de dragoste pentru Ionuț Ghenu. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lora, declarație de dragoste pentru Ionuț Ghenu. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice © arhiva

Lora și Ionut Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar aceștia nu ezită niciodată să își afirme dragostea unul pentru celălalt în văzul tuturor. Recent, cei doi au apărut într-o imagine emoțioantă pe contul de socializare.

Lora a trecut de curând prin cea mai grea perioadă din viața ei. Cântăreața și-a pierdut mama, iar cel care i-a stat tot timpul aproape a fost Ionut Ghenu, bărbatul cu care este împreună de mai mulți ani.

Chiar dacă până acum cei doi nu au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, aceștia se iubesc la nebunie și de fiecare dată afirmă în mod public cât de mult se iubesc unul pe celălalt.

Perioada prin care a trecut Lora i-a apropiat și mai mult, iar în ultima postare publicată de cântăreață în mediul online se poate observa că dragostea lor este una sinceră și că se iubesc la nebunie ca în prima zi. 

”El: Te iubesc!
Ea: Am nevoie de puțin spațiu!
El: Te_______iubesc! 🤷🏼‍♀️”
, a scris cântăreața în dreptul fotografiei în care este îmbrătișată de iubit. 

Lora a mai fost căsătorită 

Deși Lora și Ionuț Ghenu sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și trăiesc împreună o viață de vis, cei doi porumbei nu au ajuns încă în fața altarului. Cântăreața a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă. Aceasta a fost căsătorită cu Dan Badea, însă cei doi au divorțat în anul 2014.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro