FOTO / Lora s-a pozat într-o ipostază emoționantă, dar un cârcotaș a luat-o la rost: „Să nu iei vreun purice”

+3 click pentru
galerie

Lora © Instagram

Lora este o femeie foarte puternică, o femeie ce își iubește meseria și i se dedică foarte mult, cu cel mai mare drag. În afară de iubirea pentru muzică, Lora mai are sentimente și față de animale, la care ține foarte mult și le ocrotește. 

Toată lumea știe că Lora iubește muzica, dar ce nu știu multe persoane este faptul că Lora iubește foarte mult și animalele, astfel că, în timpul liber pe care îl are, se relaxează și petrece momente emoționante în compania lor. Recent, Lora s-a fotografiat cu un cățel în brațe, tare frumos și inocent, după care a urcat imaginea pe Instagram. Dacă unii internauți au fost încântați de ipostaza în care au văzut-o pe focoasa blondină, un cârcotaș s-a arătat a fi de-a dreptul răutăcios și i-a adresat un comentariu deranjant vedetei. 

„Bag-o în lanț, ca să nu iei vreun purice de la javra asta” i-a scris tânărul. În apărarea Lorei a venit imediat o fană înfocată, care l-a pus la respect. „Stai liniștit, câinele ăsta e mult mai curat decât tine și chiar de ar avea purici, ăia trec, în schimb mizeria pe care o ai tu, rămâne” au fost cuvintele fanei. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro