FOTO / Lora și Ionuț Ghenu, ipostază fierbinte, în lift: „Cam înghesuită”

+3 click pentru
galerie

Lora și Ionuț Ghenu © Instagram

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu extrem de bine sudat și admirat de foarte multe persoane. Cu toate acestea, cei doi nu se prea grăbesc să oficializeze totul la Starea Civilă, dar se simt bine în pielea lor, așa cum sunt. 

Lora și-a surprins fanii cu o ipostază inedită. Vedeta s-a fotografiat în lift, alături de iubitul său, Ionuț Ghenu. Nimic dubios, nu-i așa? Însă, dacă ne uităm mai atent la fotografie, cei doi sunt într-o ipostază extrem de fierbinte! Lora este cea care a făcut fotografia și stă foarte aproape de iubitul său, dar cu spatele, astfel că fundul bombat al vedetei se vede din satelit!

La o asemenea imagine incitantă, fanii nu aveam cum să nu reacționeze și să nu observe „fierbințeala” dintre cei doi amorezi. „Frumoșilor 😍🤗 / Cam înghesuită / Lora, ce sexy ești / Ce frumoși sunteți” i-au scris fanii, Lorei. 

Ionuţ Ghenu este foarte mândru de femeia pe care o are lângă el şi o răsfaţă cum ştie el mai bine. El şi Lora recunosc că au şi probleme, dar când sunt doar ei doi uită de ele şi se bucură de viaţă. "Mă răsfaţă. Mă face să râd, ceea ce e foarte important, mă scarpină în cap ceea ce îmi place mie cel mai mult, mă scarpină pe spate. (...) Avem parte de foarte mult stres în viaţa noastră, dar trebuie să punem stop şi să ne bucurăm de un eveniment, de o petrecere", a spus Lora. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro