FOTO / Loredana Chivu a pozat goală în pat! Blondina a băgat toţi bărbaţii în boală

+4 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu a pozat aproape goală în pat! Blondina a băgat toţi bărbaţii în boal © Instagram

Loredana Chivu este o apariţie inedită de fiecare dată şi nu încetează niciodată să ne surprindă. Recent, fosta asistentă tv a postat o fotografie goală, înnebunind toţi bărbaţii. 

Bombă sexy a showbiz-ului românesc, Loredana Chivu este o surpriză inedită mereu. Arată incredibil de bine şi nu îi este ruşine să pozeze în diferite ipostaze, lăsând orice inhibiţie deoparte.

Este mereu activă pe contul de Instagram şi postează destul de des fotografii din ce în ce mai provocatoare. Însă aseară, fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea, postând o poză în care apare aproape goală, în pat, acoperindu-şi sânii şi zona intimă ce un cearşaf alb.

Bărbaţii au înnebunit când au văzut ce trup deţine focoasa blondină, iar reacţiile lor la poza la Loredanei nu au întârziat să apară, vedeta strângând aproximativ 12.000 de aprecieri. De asemenea, o fană, mai curioasă din fire, i-a adresat blondinei o întrebare destul de intimă: "Dar cine iti face pozele?".  Vedeta a răspuns imediat, nelăsând nicio portiţă spre speculaţiile oamenilor, dându-i tag prietenei sale cele mai bune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro