FOTO / Loredana Chivu, goală în cadă! Blondina a încins întreg Internetul cu formele sale, iar bărbații nu-și mai pot lua privirile de la priveliștea sexy

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, goală în cadă! Blondina a încins întreg Internetul cu formele sale, iar bărbații nu-și mai pot lua privirile de la priveliștea sexy © Instagram

Loredana Chivu, tu chiar vrei să-i înnebunești de tot? După ce în ultima perioada a avut doar apariții extrem de sexy, menite să-ți taie respirația, de această dată blondina i-a lăsat complet mască pe toți, afișându-se goală, în cadă!

Loredana Chivu a ieșit din starea de urgență cu... câteva haine în minus. Sau mai degrabă zis toate hainele. Fără nicio urmă de inhibiție bomba sexy le-a arătat bărbaților ceea ce au visat dintotdeauna.

Nu există dubiu în ceea ce o privește pe Loredana Chivu, în ceea ce privește faptul că este una dintre cele mai sexy vedete din România. Frumoasa blondină demonstrează asta cu fiecare ocazie, atunci când renunță la inhibiții și le oferă bărbaților imagini ce-i fac să „intre” în delir.

De curând, Loredana Chivu a reușit să ridice temperaturile în termometre cu o priveliște de infarct postată pe Instagram. Vedeta a intrat în cadă fără nicio piesă vestimentară pe ea, ipostază ce a încins întreg Internetul. 

Chiar dacă un aranjament floral îi acopereau în mare parte formele, bărbații au putut să tragă cu ochiul puțin la bustul său generos, în continuare imaginația acestora fiind pusă la încercare, fapt ce le-a stârnit interesul extrem de mult.

Și-a pus fanii pe gânduri

„Loredana Chivu suferă?” este întrebarea ce a stăruit pe buzele admiratorilor blondinei, după ce aceasta a postat un mesaj controversate pe rețelele de socializare.

De curând, Loredana Chivu a postat la InstaStory un mesaj pe cât de puternic, pe atât de dureros. Gestul său i-a determinat pe fani să-și ridice nenumărate semne de întrebare, gândindu-se dacă blondina trece sau nu printr-o perioadă mai grea.

„Să nu știe nimeni ce răni te dor.”, este mesajul postat de Loredana Chivu la InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro