FOTO / Loredana Chivu, în cel mai sexy costum de baie. Formele sale apetisante au înnebunit toți bărbații. Reacția Vioricăi de la Clejani

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Chivu, în cel mai sexy costum de baie. Formele sale apetisante au înnebunit toți bărbații. Reacția Vioricăi de la Clejani © Instagram

Indiferent de vremurile în care ne aflăm, Loredana Chivu nu încetează să uimească. Frumoasa blondină și-a etalat formele voluptoase în aproape toată splendoarea lor, acestea fiind acoperite doar de un costum de baie extrem de sexy. Iată ce reacția a avut Viorica de la Clejani la vederea fotografiei!

Având în vedere aparițiile sale, fie ele în mediul virtual sau la diverse evenimente, Loredana Chivu poate fi considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbizul românesc. Blondina face ce face și reușește să-i lase pe toți cu gura căscată, surprinzându-și admiratorii cu fiecare ocazie.

De-a lungul carierei sale, bomba sexy a demonstrat că inhibițiile nu sunt o problemă. Fiind conștientă de atuurile sale, Loredana Chivu le face pe plac bărbaților și le oferă acestora priveliști de neuitat. De curând, vedeta a arătat din nou cât de bine se simte în pielea sa și s-a fotografiat în cea mai incendiară ipostază.

Îmbrăcată doar într-un costum de baie de culoare neagră, formele apetisante ale blondinei au ieșit în evidență, iar fanii nu și-au mai putut lua ochii de la ele. Lucru pentru care nu putem să-i judecăm. Pe lângă zecile de admiratori care și-au exprimat încântarea și Viorica de la Clejani a avut ceva de spus.

„Bombăăăăă😘❤️”, a fost comentariul Vioricăi de la Clejani.

Loredana Chivu i-a oferit imediat o replică, mulțumindu-i pentru apreciere.

„Vă pup, doamna mea frumoasă”, i-a răspuns Loredana Chivu pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro