FOTO / Loredana Groza, apariţie şocantă. Cântăreaţa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, apariţie şocantă. Cântăreaţa i-a lăsat pe toţi cu gura căscată © Instagram

Loredana Groza şochează din nou! Cântăreaţa a reuşit să încingă iar imaginaţia bărbaţilor printr-o apariţie incendiară, făcând furori pe reţelele de socializare. Bustul său generos a făcut alte victime, având în vedere decolteul obraznic pe care l-a afişat fără nicio urmă de reţinere pe Internet.

La 49 de ani, Loredana Groza arată demenţial. Pe lângă talentul incontestabil în muzică, vedeta are un trup care stârneşte invidie în rândul femeilor, chiar şi în cel al tinerelor. Lucru care nu e de mirare la cât de bine arată! Frumoasa artistă a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie lipsită de inhibiţii, care ştie să se pună în valoare şi să profite de atuurile sale, însă cea mai recentă fotografia a sa a reuşit să pună pe jar toţi bărbaţii.

Loredana Groza este foarte mândră de bustul său, având în vedere numeroasele apariţii incendiare, prin care artista şi-a etalat decolteul ameţitor. Cântăreaţa a şocat şi de această dată, oferindu-le fanilor o privelişte de milioane pe Instagram. Admiratorii săi i-au putut admira bustul prin haina descheiată, acesta fiind acoperit doar de un sutien roşu şi extrem de transparent.

Cum probabil vă aşteptaţi, fanii au reacţionat imediat şi au apreciat fotografia, oferindu-i de asemenea o mulţime de comentarii prin care şi-au exprimat încântarea.

"Regină ❤️ / Oh, loree😱❤❤ / Prințesă! ❤️ / Cu noul look nu pot sa spun decât că sunteți o doamnă superbă si sexy!😉😉😉👌👌👌👍👍 / Sexy şi senzuală❤❤❤❤", sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro