FOTO / Loredana Groza, cu decolteul până la buric, la aproape 50 de ani! Cât de sexy s-a afișat artista

+3 click pentru
galerie

FOTO / Loredana Groza, cu decolteul până la buric, la aproape 50 de ani! Cât de sexy s-a afișat artista © captură video

Loredana Groza are 48 de ani, dar refuză să îmbătrânească! Ultima apariție a artistei a fost una de infarct, căci și-a scos sânii la înaintare în cel mai sexy decolteu. 

Loredana Groza a apărut astăzi într-o emisiune de televiziune într-o formă de zile mari. Chiar dacă nu mai are mult până va împlini vârsta de 50 de ani, blondina are un tonus de invidiat și niște forme care le-ar face geloase chiar și pe puștoaicele de liceu. Și, pentru că are aceste numeroase atuuri fizice, artista și-a făcut apariția într-un corset negru și extrem de decoltat, care îi lăsa sânii pe jumătate la vedere.

Unii susțin că este mai mult decât evident că Loredana Groza și-a făcut mici ajustări la medicul estetician, însă artista a fost mereu discretă în privinața vieții personale și nu a comentat pe marginea acestui subiect. Acum Loredana spune că pune mai mult preț pe partea spirituală, iar secretul frumuseții nu stă în operații. 

"Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.", a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv.  

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro