FOTO / „Lovitură” dură pentru Cristi Borcea! Ce părere au oamenii de fiul lui și al Valentinei Pelinel

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Milan © Instagram

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au de ce să fie fericiți! După lungi așteptări, s-au reunit și sunt mai bucuroși ca oricând. Cu toate acestea, fostul acționar al „câinilor roșii” are toate motivele să fie gelos!

Valentina Pelinel a postat o fotografie cu ea și fiul său, în timp ce frumoasa blondină se afla la un curs de machiaj. Cel mic a crescut și a luat de la părinții săi tot ce aveau aceștia mai frumos. Cu toate acestea, oamenii sunt de părere că Milan este „bucățică” ruptă din Valentina Pelinel!

CITEȘTE ȘI - FOTO / Ce romantic este Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Unde şi-a dus afaceristul iubita în vacanţă

„Doamne cât de mult îți seamănă flăcăul!!! Să vă trăiască, să vă bucurați de el / Să îți trăiască cavalerul, Valentina! Este frumos ca tine, pupici pt tine și Milan / Un cavaler chipeș cu trăsături materne / Drumos foc! Îți seamănă așa mult, Valentina, că parcă l-ai făcut singură! Să fie norocos! / Foarte frumos băiețelul ....ochișorii albaștri ca ai tatălui dar un procent mai mare seamănă cu mama ...să vă trăiască în sănătate 🌝🌝 / E superb!❤ Îți seamănă perfect! / Seamănă cu mama” i-au zis internauții, Valentinei Pelinel.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început relația în urmă cu trei ani și au împreună un băiețel, pe nume Milan Cristian. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro