FOTO / Mama Adelei Popescu, fotografie emoţionantă de 1 Martie. Ce surpriză specială i-a făcut actriţa celei care i-a dat viaţă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mama Adelei Popescu, fotografie emoţionantă de 1 Martie. Ce surpriză specială i-a făcut actriţa celei care i-a dat viaţă © Instagram

Adela Popescu este nedezlipită de familia ei. Aşadar, vedeta a ales să petreacă această zi importantă, cea de 1 Martie, cu cele mai dragi persoane sufletului ei. Actriţa le-a dezvăluit admiratotilor că s-a întâlnit cu o persoană deosebită, mama sa, pentru care a avut pregătit un cadou de suflet.

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Vedeta este apreciată atât pentru talentul său în domeniul artistic, cât şi pentru ceea ce este ea ca persoană, atunci când se află în spatele reflectoarelor. Fanii au avut posibilitatea de a o cunoaşte mai bine prin intermediul reţelelelor de socializare, mediu în care artista le povesteşte despre tot ce mai este nou în viaţa sa. La fel a făcut şi de această dată, când le-a mărturisit ce surpriză i-a pregătit celei care i-a dat viaţă.

Frumoasa actriţă este foarte ataşată de părinţii ei. Aşadar, Adela Popescu nu avea cum să rateze o ocazie atât de specială, astfel că i-a oferit Doinei Popescu un superb, prin care şi-a exprimat toată dragostea. Vedeta i-a dăruit un buchet minunat de flori, aducându-i astfel zâmbetul pe buze celei care a născut-o. Ba mai mult, artista a ţinut să le împărtăşească fanilor o fotografie emoţionantă cu aceasta, în care strânge la piept darul nepreţuit.

"Mama mea de 1 Martie", a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul fotografiei cu Doina Popescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro