FOTO&VIDEO / Maria Butaciu, condusă azi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea artistei

+10 click pentru
galerie

Înmormântarea Mariei Butaciu © spynews.ro

Maria Butaciu, îndrăgita cântăreață de muzică populară care s-a stins din viață luni, este condusă astăzi pe ultimul drum, începând cu ora 12.00. Spynews.ro are primele imagini de la funeraliile regretatei artiste, funeralii ale căror costuri se ridică la aproximativ 29.000 de lei.

UPDATE 13.24: Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mariei Butaciu a fost coborât în pământ.

De cele necesare înmormântării s-a ocupat aceeași firmă care a avut în grijă și organizarea funeraliilor Ionelei Prodan. Până și sicriul este la fel, cu excepția culorilor.

Pentru pomana Mariei Butaciu, a fost pregătită colivă, dar și colaci. 48 de farfurii vor fi oferite nevoiașilor. Cât despre slujbă, este una aparte, la cererea fiicei artistei. La parastasul de dupăț ținut la un local de lux, sunt așteptate în jur de 100 de persoane. Tacâmul costă 250 de lei de invitat și este unul de post.

„Fiica doamnei Butaciu a dorit special să aibă o înmormântare deosebită și ne ocupăm de treaba aceasta cu foarte mare detaliu. Dânsa dorește ca slujba să se țină afară, cu un cor cu trei preoți”, a declarat organizatoarea înmormântării.

Printre cei veniți să o conducă pe Maria Butaciu pe ultimul drum se află și Ionuț Dolănescu.

Înmormântare de aproape 30.000 de lei

Surse exclusive Spynews.ro au aflat nu doar costurile înmormântării, ci și împărțeala lor. Tanatopraxia costă 1200 de lei, tanatoestetica 2600 de lei. Sicriu a costat 1100 de lei, iar crucea 500 de lei. Pentru pachetele cu alimente date de pomană se vor cheltui 5500 de lei. Aranjamentele florale costă 4000 de lei, actele necesare înhumării au costat 400 de lei, iar transportul va fi 3500 de lei.

Maria Butaciu a murit pe 11 iunie, la vârsta de 78 de ani, pe patul de spital. Artista suferise un accident vascular cerebral, în urma căruia a intrat în stop cardio-respirator.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro