FOTO / Mario Fresh a dat-o uitării pe Alexia Eram? Ce propuneri primește, de când e singur în România: „Treci pe la mine?”

+3 click pentru
galerie

Mario Fresh © Instagram

Mario Fresh a rămas în România, în timp ce Alexia Eram a plecat la studii, în străinătate. Deși îi despart atâția kilometri, cei doi păstrează legătura în mediul online și sunt mereu alături unul de celălalt. 

Mario Fresh a rămas în România, pentru a-și urma cariera muzicală și cum un tânăr așa frumos ca el are o mulțime de fane, unele dintre ele îi fac propuneri de tot felul, însă, ghinion, căci inima artistului îi aparține Alexiei Eram, cea cu care se iubește de doi ani și cu care are o relație extrem de bine sudată.

CITEȘTE ȘI - FOTO / Pentru camera Alexiei Eram plătește Andreea Esca o avere: „Nu este foarte bine ordonat acum”

Mario Fresh a postat pe Instagram o fotografie din Viena, iar fanele au sărit imediat cu fel și fel de propuneri pentru acesta, profitând de faptul că nu s-a afișat cu Alexia Eram. 

„Wow, vrei să ne întâlnim? / Alexia unde este? Treci pe la mine, Mario? / Mi-aș dori foarte mult să te văd / Te iubesc așa multttt, succes în tot ceea ce faci / Nu îmi vine să cred! Locuiesc în Viena și aș fi cea mai fericită dacă te-aș vedea / Ești cea mai frumoasă persoană pe care am văzut-o în viața meaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ mai pe scurt, teeee iubesccccc la infinittttt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️” l-au agasat fanele, imediat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro