FOTO / Mario Fresh, tu ești? Cântărețul a renunțat la părul lung, iar fanii abia l-au recunoscut. Cum arată acum

+3 click pentru
galerie

FOTO / Mario Fresh, tu ești? Cântărețul a renunțat la părul lung, iar fanii abia l-au recunoscut. Cum arată acum © Instagram

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Pe lângă faptul că este foarte talentat, tânărul artist este și extrem de chipeș. De curând, fanele sale au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când vedeta le-a arătat cum s-a tuns.

O bună perioadă de timp, Mario Fresh și-a obișnuit fanii cu un păr destul de lung. Cântărețul a simțit însă nevoie pentru o schimbare, astfel că, de ieri acesta a renunțat la o bună parte din podoaba lui capilară.

Fiind foarte activ în social media, Mario Fresh i-a ținut și de această dată la curent cu ce schimbări au avut loc în viața sa. Așadar, artistul le-a dezvăluit internauților o veste mare, aceea că s-a tuns, și în plus le-a împărtășit și câteva fotografii cu noua sa freză.

„Mai bine așa? 😁 Am scos vlog nou. Vedeți acolo reacția mea după ce m-am tuns! Lasați în comentarii cum credeți că îmi stă mai bine”, a scris Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Reacția admiratoarelor a fost una pe măsură, acestea asaltându-l cu mii de like-uri și comentarii prin care și-au exprimat încântarea față de noul său look.

„Mult mai bine așa🙏 / 😍😍😍😍mult mai bine / Mario? / Mamăă ce bine că te-ai tuns🔥🔥😍 / Îți stă mai bine aşa💪💕 / Woow altceva 💯🤩❤️🔥 / Mamă cât de șmecheeer!❤️❤️😍😍😍 / Super fresh! / Așa îți stă super binee❤️❤️ / Bine freza!!! 🔥 Îți stă super, îmi era dor 😂 / Îți stă forță ❤️ / Tu ești un frumos. Nu contează freza sau cu ce te îmbraci 👏👏👏😊😊😊”, sunt doar unele dintre părerile internauților.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro