FOTO / Miha Albu, cel mai fericit tătic! Și-a revăzut fiica după aproape două luni: „Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Miha Albu, cel mai fericit tătic! Și-a revăzut fiica după aproape două luni: „Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei” © facebook

Celebrul creator de încălțăminte, Mihai Albu, este în culmea fericirii după ce și-a revăzut, după două luni, fetița pe care o are împreuna cu Iulia Albu. Acesta a postat și un mesaj dedicat fostei sale soții, alături de o fotografie cu micuța.

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu a început în momentul în care designerul s-a plâns că fosta soție nu îi dă voie să își viziteze fiica, motivul fiind faptul că s-ar putea să o infecteze pe fiica lor cu noul coronavirus, mai ales că și-a continuat activitatea de la atelier, alături de câțiva angajați.

Mihai Albu, topit de dorul fiicei sale

După două luni de separare, Mihai Albu și-a revăzut fiica, Mikaela, în vârstă de 10 ani, în fața imobilului în care aceasta locuiește cu mama sa. Creatorul de încălțăminte a dorit să împărtășească acest moment fericit cu internauții, adresând totuși și un mesaj înțepător pentru fosta soție.

”Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ”, a scris Mihai Albu pe contul său de Facebook.

Chiar în aceeași zi, Mihai Albu o postat și o fotografie cu fiica sa, poză preluată de la Iulia Albu, alătui de mesajul: „❤️MIKA❤️fotografie postată de mama ei, frumoasă ca ea, dar are ceva și din mine, probabil caracterul”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro