FOTO / Mihaela Rădulescu, la un pas să le arate tuturor zona intimă: „Întotdeauna erotică și senzuală”

+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu, în ipostaze incendiare © Instagram

Mihaela Rădulescu și-a obșișnuit deja fanii cu ipostazele indecente. Chiar dacă unii îi critică aparițiile mult prea „goale”, diva nu le oferă deloc atenție și trăiește exact așa cum își dorește. 

Ultima apariție a Mihaelei Rădulescu a stârnit numeroase controverse pe internet și adânci fantezii în mințile domnilor care o admiră pe „diva de Monaco”. Îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară, Mihaela Rădulescu s-a fotografiat într-o poziție care a lăsat mult, mult la vedere! Noroc mare a avut vedeta, cu picioarele lungi, căci le-a încrucișat „strategic” în zona intimă, astfel încât să nu se vadă lenjeria.

O astfel de apariție nu avea cum să fie trecută cu vederea, astfel că Mihaela Rădulescu a primit numeroase reacții din partea internauților, care mai de care mai savuroase. 

„Ești diva mea preferată, frumoasă, timpul nu are nicio putere în fața ta! / Ești super drăguță, pupici din partea mea pentru tine, Mihaela / Întodeauna erotică și senzuală / Cea mai frumoasă, specială și minunată femeie...și aș mai adăuga încă pe atât...TOP OF THE TOP ❤❤❤🌼🌻🌺🌸🌹🤗👌👍🍸🍸🍸 / Sunteți adorabilă, arătați superb și aveți o privire seducătoare 💖💖😘💖🌹” i-au scris internauții. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro