FOTO / Mihai Bendeac, fotografii emoţionante din copilărie. Tu ai fi reuşit să-l recunoşti?

+4 click pentru
galerie

FOTO / Mihai Bendeac, fotografii emoţionante din copilărie. Tu ai fi reuşit să-l recunoşti? © Instagram

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbizul autohton. Puţini ştiu însă cum arăta celebrul actor în copilărie. De curând, artistul le-a împărtăşit admiratorilor câteva fotografii de colecţie, din copilărie, iar aceştia au fost extrem de emoţionaţi la vederea imaginilor.

Recent, Mihai Bendeac şi-a aniversat ziua de naştere. Actorul a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. Artistul şi-a petrecut ziua alături de apropiaţii săi, fiind înconjurat atât de familie, cât şi de colegi de la teatru şi prieteni. Odată cu acest eveniment, Mihai Bendeac le-a făcut o surpriză uriaşă fanilor, împărtăşindu-le mai multe fotografii cu el, din copilărie.

Fiind unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din ţara noastră, Mihai Bendeac are sute de fani. Artistul nu îi neglijează niciodată şi îi ţine la curent cu tot ce se mai întâmplă în viaţa sa. De această dată, actorul le-a arătat admiratorilor de pe reţelele de socializare câteva imagini inedite, din perioada copilăriei sale. 

Mihai Bendeac a reuşit să le topească inimile internauţilor cu imaginile de senzaţie, pe vremea în care era de-o şchioapă, fiind un copil adorabil.

Ce cadouri a primit Mihai Bendeac de ziua lui

Colegii de la teatru au marcat această zi importantă printr-un cadou special. Apropiaţii săi i-au oferit în dar o maşină de scris şi un suport de umbrele, de care Mihai Bendeac a fost extrem de încântat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro